• Prijs / Kwaliteit
  • Deskundig
  • Klantgericht
  • Handgemaakt

Reactie plaatsen

Reacties

Alisha
3 maanden geleden

Ik kom nu al een aantal maanden bij Sharon voor mijn wimpers. Ik ben echt elke keer super tevreden! Sharon heeft veel ervaring, doet haar werk goed en is super lief en gezellig! Mijn extensions blijven altijd super lang en mooi zitten en de prijs valt ook echt mee. Kortom, echt een aanrader!!

Laura
8 maanden geleden

Super fijne, schone en gezellige salon! Ruime keus in professionele behandelingen. Ik ga altijd tevreden de deur uit, want de wimpers worden altijd goed gezet en blijven lang zitten (met een zeer goede prijs). Sharon is zeker een aanrader!

Vera
8 maanden geleden

Super fijne schone salon , enorm veel kennis en kunde heeft Sharon in huis
ik vind het altijd enorm fijn om weer te gaan of het nu voor een gezichtsbehandeling wenkbrauwen of wimpers is het werk is altijd netjes en word ook de tijd voor genomen !

Kelly van Kasteren
9 maanden geleden

Ik kom heel graag bij Sharonas voor mijn wenkbrauwen. Het is een gezellige, fijne en nette salon! Veel keus uit meerdere professionele behandelingen. Je merkt dat Sharon echt weet waar ze mee bezig is. Fijne prijzen.
Ik loop altijd zeer tevreden de deur uit!

Sophie
een jaar geleden

Ik heb een hele fijne en ontspannen sfeer ervaren bij Sharon in de salon. Een dame die weet wat ze doet en kennis heeft van zaken. Ze kijkt samen naar de beste behandeling voor jou.

Wat mij betreft een van de betere in de omgeving!

Marie
2 jaar geleden

Super fijn bij Sharon! Fijne schone salon, klant vriendelijk en vooral heel goed in wat ze doet!

Ellen
2 jaar geleden

Gewoon de beste hier in de omgeving! Een kei in haar vak! Sfeervol, bekend dus voelt bijna als thuiskomen en altijd gezellig. Wat wil je nog meer tijdens een momentje voor jezelf.
En uiteraard de meest prachtige wimpers keer op keer!

Sylvia
2 jaar geleden

Ik voel me helemaal ontspannen als ik bij sharon in de stoel lig, haar salon is mooi, schoon en ik kom er tot rust! De behandeling ( last lift ) blijft super lang mooi, krijg er veel complimenten over!

Maud
2 jaar geleden

Eerste keer dat ik bij haar kwam waren mijn wimpers er slecht aan toe. Door verkeerd geplaatste extensions veel van mijn eigen wimpers verloren. Nu wat behandelingen verder kan ik echt weer genieten van een volle wimpers! Fijn materiaal dus lekker luchtig en het blijft goed zitten! Topper!

Sanne
2 jaar geleden

Ik ben super tevreden als klant bij Sharon! Vriendelijk, luisterend oor, vertrouwd. Sfeervol en gezellig salonnetje. Ik kom hier altijd eventjes tot rust! Ze weet wat ze doet en ze luistert ook naar je wensen!

Rate me with the stars!

Rating: 5 sterren
5 stemmen