Ga voor extra gaatjes in je oren!

Oorbellen zijn onze all time favorite sieraden! Je kunt ze 24/7 dragen en voor iedere gelegenheid bestaat wel een perfect paar oorbellen. Heb jij nog geen gaatjes of wil je een tweede of zelfs derde gaatje? Kom dan langs en wij zorgen ervoor dat jij, na het gaatjes schieten, de deur uit kunt met nieuwe gaatjes & oorbellen in je oren!

Kom gaatjes prikken want more = more

De oorbellen trend van dit moment is: more is more. Op TikTok, Instagram of in real life, overal komt je de mooiste earparty’s tegen. Dus één gaatje in je oor is niet genoeg! Meerdere gaatjes in je oor betekent dat je meer oorbelletjes tegelijk kunt dragen en dus helemaal los kunt gaan! 

Kinderen zijn ook welkom! 

We schieten oorbellen vanaf 3 maanden oud. Tot een leeftijd van 16 jaar moet een ouder of voogd aanwezig zijn om het toestemmingsformulier te tekenen in de winkel/salon. Er kan in de salon naar een legitimatiebewijs worden gevraagd. 

 

Let op! Er word oor vóór oor geprikt.

 

Ons STUDEX® System75™ instrument is uitzonderlijk zacht en vrijwel geruisloos, zodat je kind niet schrikt tijdens het prikken van de oorgaatjes . De stekers en sluitingen zijn verpakt in steriele cartridges, die de STUDEX partner rechtstreeks in het instrument plaatst zonder de prikoorbellen ooit met zijn handen aan te raken. Veilig, hygiënisch en snel.

 


Je bent bij  STUDEX® aan het juiste adres als je waarde hecht aan 100% kwaliteit en veiligheid als het gaat om oorgaatjes prikken. Ze zijn ‘s werelds grootste fabrikant van instrumenten om oorgaatjes te prikken, huidvriendelijke oorbellen en nazorgproducten. In totaal zijn er al meer dan een miljard gaatjes gezet met onze instrumenten, en dit in meer dan 100 verschillende landen. Ze zijn de absolute marktleider en zijn hier erg trots op.

STUDEX® System75™ instrument om oorgaatjes te prikken is 100 % veilig en hygiënisch. De prikoorbellen worden geleverd in steriele, individueel verpakte cartridges. In één soepele beweging wordt het oorgaatje geprikt en de sluiting correct op de steker bevestigd. Ze houden zich aan de strengste gezondheids- en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de richtlijnen van de EU alsook aan de normen van de FDA (Food and Drug Administration).


AFTERCARE STUDEX

Artikelomschrijving

Met de Advanced Spray genezen jouw oorgaatjes of piercing nog sneller! Wanneer je de Advanced Spray goed gebruikt kan je al na 3 weken je prikoorbellen wisselen en een piercing hoeft nog maar 8 weken te genezen. De Advanced Spray is dermatologisch getest en zorgt voor een snellere genezing door de combinatie van natriumhypochloriet en fosforzuur. Deze werkzame stoffen zorgen voor een goede reiniging zonder irritatie. De Advanced Spray is een cosmetisch product en geen medisch product.

  • Gebruik de spray vanaf 24 uur na het prikken of piercen

  • Spray één of twee keer per dag de spray op het oorgaatje of de piercing

  • Prikoorbellen mag je na het sprayen één keer per dag voorzichtig draaien met schone handen

  • Piercings mag je niet draaien maar wel één keer per dag zachtjes heen en weer bewegen met schone handen

  • Na 3 weken gebruik zijn je oorgaatjes genezen en na 8 weken is je piercing genezen

 

PRIJS SPRAY €16,95